MARGRIET 25 JAAR OP SHALOM margriet

Dinsdag 21 juni was het feest op Shalom. Margriet van de Bunt gaat al 25 jaar met veel plezier naar dagcentrum Shalom. De groep waar zij werkt heeft een lied voor haar gezongen waarin we hoorden dat ze graag borduurt en geniet van een kopje koffie. Verder houdt Margriet erg van grappen maken. Bij de Lees meer…

Creatieve Inloop weer een succes! potjes

Gezellig creatief samenwerken met medewerkers van Shalom. Samen werken aan een decoratiestuk voor binnen en buiten; een pot beschilderen en decoreren/ oppimpen. Het resultaat mag er zijn, de ene is nog mooier dan de andere!    

IJs eten bij Shalom. ijsje eten

Ook dit kan bij Shalom: heerlijk genieten van een koud ijsje tijdens het warme weer. Het idee kwam spontaan bij iemand naar boven, toen ze de ijskar langs zag komen. Geld werd voor ” de dag” gehaald, medewerkers bijeen geroepen en…..smullen maar!!

Werkboerderij Bakersfield klaar! boerderij.docx

Na maanden te hebben gewacht is het nu dan eindelijk zover: werkboerderij Bakersfield kan eindelijk officieel van start gaan! De groep van de werkboerderij heeft vanaf oktober tot vorige week de werkzaamheden in een keet gedaan. Omdat een deel van de woonboerderij verbouwd zou worden als werkruimte en kantine. De verbouwing van de boerderij werd Lees meer…

Dag van de Zorg presentje

Vandaag werden we als personeel van Shalom verrast door medewerkers van de Nederlandse Patiëntenvereniging. In kader van de Dag van de Zorg wat plaats vind, brachten ze ons een mooi presentje. Op deze manier wilden ze blijk geven van hun waardering voor het werk wat we doen op Shalom. Prachtig!!