boerderij.docx

Werkboerderij Bakersfield klaar!Na maanden te hebben gewacht is het nu dan eindelijk zover: werkboerderij Bakersfield kan eindelijk officieel van start gaan! De groep van de werkboerderij heeft vanaf oktober tot vorige week de werkzaamheden in een keet gedaan. Omdat een deel van de woonboerderij verbouwd zou worden als werkruimte en kantine. De verbouwing van de boerderij werd “op de voet gevolgd”.  Het was vaak een gezellige drukte tijdens de bouw. Bouwvakkers en cliënten gingen geweldig goed met elkaar om. Er werden veel “aanwijzingen” gegeven door onze cliënten, wat goed werd ontvangen door de mensen die de bouwwerkzaamheden verrichtten. Deze verbouwing is vorige week afgerond. Dinsdag 19 april zijn de spullen verhuisd en sinds woensdag werken we in de nieuwe ruimtes. Het is heel fijn om meer ruimte te hebben en we zijn ontzettend blij met het eindresultaat. We mogen met z’n allen trots zijn op het resultaat: een prachtige plek waar medewerkers op en top kunnen genieten van het leven op de werkboerderij. Er staat nog een open dag op de planning voor iedereen die een keer willen komen kijken. De uitnodiging hiervan volgt nog.