Afbeelding workshops

Verslag van de verwantenavondOp 28 januari was de familie van onze cliënten/ medewerkers van harte uitgenodigd voor een verwantenavond. Na een opening door dhr. van Veen, voorzitter van de Verwantencommissie, vertelden de teamleiders wat de laatste ontwikkelingen zijn op de locaties Trefpunt, Net Effe Anders, Shalom en de Werkboerderij. Door veranderingen in de samenleving heeft ook de dagbesteding mee moeten bewegen en dat blijft de komende jaren doorgaan. Het belangrijkste is dat cliënten/ medewerkers met plezier zinvol werk en zinvolle activiteiten kunnen doen. En dat iedereen daarbij de ondersteuning krijgt die hij/ zij nodig heeft. Daar staan we voor en zullen we voor blijven staan! Wat ons verder kenmerkt is het ontzettend diverse aanbod aan werk en activiteiten waar men aan mee kan doen.

De rest van de avond konden de aanwezigen dat ondervinden, want er stonden workshops op het programma! Workshops met activiteiten die onze cliënten/ medewerkers wekelijks of dagelijks doen! Zo was er een workshop Kaarsen maken en een workshop Houtbewerking waarbij de deelnemers aan het einde een zelfgemaakt product mee naar huis konden nemen! Ook was er een workshop Textiel, een workshop Belevingstheater en een workshop Bewegen op muziek. De begeleiders die de workshops gaven, namen je als deelnemer echt mee in de ervaring van die activiteit!

Aan het einde van de avond was er een mooie fotopresentatie waarin het complete werk- en activiteitenaanbod nog eens goed in beeld werd gebracht. Ook waren er lekkere hapjes en drankjes en werd er nog lang nagepraat in informele sfeer. Kortom; het was een geslaagde avond!